Tatiana Silva, lingeriemuze van Vela

 
Tatiana Silva, nieuwe lingeriemuze van Vela
Tatiana Silva, nieuwe lingeriemuze van Vela

Het nieuwe gezicht van het Belgische lingeriemerk Vela is bekend. De Waalse weerpresentatrice van de zender RTBF, Tatiana Silva werd gekozen door het merk. Achter deze charmante samenwerking gaat ook een liefdadigheidsactie schuil.

Deze samenwerking werd bezegeld ter gelegenheid van de maand van de kanker en bevestigt nogmaals de vrijgevigheid van het merk Vela voor Think Pink. Tatiana Silva is intussen al meter geworden van het project. Dit jaar zullen de inkomsten van twee lingeriesetjes (zie pagina 2) direct aan Think Pink geschonken worden. Daarmee biedt Vela steun aan de organisatie voor de preventiecampagnes en voor onderzoek naar kanker, een ziekte die jaarlijks nog steeds duizenden vrouwen treft.

De ex-Miss België volgt Barbara Gandolfi op, de vroegere vriendin van Jean-Paul Belmondo en de vroegere ambassadrice van het merk. De schone Waalse zegt dat ze een grote fan is van lingerie en ze voegt eraan toe dat ze meteen onder de indruk was van de verfijnde creaties van de Belgische modeontwerpster Barbara Romano. Maar kende je dit 100% Belgische merk eigenlijk wel?

Barbara Romano is een bekende naam in de modewereld en haar ontwerpen nemen een mooie plaats in in het milieu. Er worden jaarlijks zo een 20.000 stukken verkocht in België. Het is verfijnde lingerie van goede kwaliteit en bestaat uit nobele stoffen die je lichaam enkel mooier maken. Barbara Romano kiest steeds voor een mooie combinatie van materialen: tule, kant, guipurekant, borduurwerk en plooitjes... Je vindt in de collectie een duidelijke knipoog terug naar het boudoir, verfijning, gevoel voor detail, vrouwelijkheid en glamour. Alle ingrediënten die zorgen voor een prachtcollectie zijn dus aanwezig.

Ontdek al enkele foto's van de nieuwe catalogus van Vela. Je zult een collectie ontdekken voor de jonge, mooie, dynamische, vrijgevige en stralende vrouw. Subtiliteit, romantiek en delicatesse staan centraal. Wij zijn alvast fan!

De collectie van Vela is beschikbaar op hun website: www.velalingerie.be
Van 22 tot 25 november zal 10% van de winsten geschonken worden aan Think Pink. meer informatie vind je op de
Facebookpagina van Vela.


Moderedactie
22/11/2012
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Tatiana Silva, lingeriemuze van Vela
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Hoge hakken voor beginners
Go short: shortjes met zomerse flair
Het juiste rokje voor elk figuur
Kledingmaten omrekenen: welke maten komen overeen?
Alle praktische tips Mode
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken