Podium

Efficiënt afvallen: welk dieet volgen?

 
Welk dieet is voor mij gemaakt?
In dit artikel
Welk dieet is voor mij gemaakt?

Was het nu een cadeau of niet dit jaar, de zomer stond heel wat vroeger voor de deur. De maand maart was bijzonder zonnig. Onze zomerjurkjes, rokjes, shorts en badpakken mochten dus heel wat vroeger uit de kast komen dit jaar.

Als we heel even eerlijk zijn, moeten we toegeven dat we absoluut niet voorbereid waren op deze onverwachte weersverandering: onze extra winterkilo's waren en nog niet afgetraind. Hoe geraken we deze voor eens en voor altijd kwijt?

Een dieet volgen? We hebben het allemaal al gedaan, het opgegeven, er opnieuw mee begonnen,... Over het algemeen hadden we een bevredigend resultaat, maar het was vaak niet duurzaam. Als je je dieet tot een goed einde wilt brengen, moet je in de eerste plaats echt gemotiveerd zijn. Je moet ook het juiste dieet kiezen, aangepast aan je leeftijd, levensstijl en het aantal kilo's dat je wilt verliezen.

Maar wat moet je doen om de weg niet te verliezen in dieetland? Welke diëten zijn echt efficiënt? Wij hebben het antwoord. Dit zijn de 2 methoden die het beste werken om af te vallen. Lees snel verder en ontdek ze zelf!


© Thinkstock Photo
CG, VVK  
Conditieredactie
18/09/2012
Geef deze pagina een score: 

Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
4 oplossingen om snel af te vallen aan je buik
Lekker licht koken doe je zo
Water drinken: goed voor lichaam en geest
10 minuten fitness per dag
Alle praktische tips Conditie
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken