Het geheime wapen van Hollywood: het Body Reset Diet

 
Body Reset Diet: het jongste celebdieet
In dit artikel
BRD: het jongste celebrity dieet

The Body Reset Diet: als dit dieet je bekend in de oren klinkt, dan komt dat vast omdat half Hollywood er ondertussen aan verslingerd is. A-listers als Katy Perry, Halle Berry, Jennifer Hudson en R-Patz zijn al een tijdje verkocht, en ook Kim Kardashian liet zich sinds kort verleiden tot de nieuwste dieethype (al zou je dat voorlopig nog niet bepaald zeggen). En dat maakt ons uiteraard razend benieuwd, want… wat is dat Body Reset Diet nu precies?

Een dramatisch verschil na vijf dagen
Het Body Reset dieet is het geesteskind van voedingscoach en fitnesstrainer Harley Pasternak. Die Pasternak weet trouwens wel waarover hij het heeft als hij het zoveelste dieetboek op de markt zwiert: hij is namelijk de man die Rihanna, Jessica Simpson en Megan Fox in het verleden aan een droomlijf hielp. Het Body Reset dieet is bovendien niet zijn eerste dieetplan, hij vond ook het 5-factor Diet uit.

Pasternak claimt dat zijn Body Reset dieet het metabolisme herprogrammeert en zo gewichtverlies instant kan boosten. In die mate dat je zelfs al na vijftien dagen een dramatisch verschil ziet. En dat allemaal zonder overdreven veel oefeningen, want daar is Pasternak niet zo tuk op. Hij beweert zelfs dat te veel sport nefast is voor gewichtsverlies (hello best diet ever!)

Gemakkelijk vol te houden
Rachell Hipkiss, Director of Science and Nutrition bij voedingssupplementenfabrikant Healthspan ziet in het Body Reset dieet een prima en gezond alternatief voor bruuske detoxkuren en crashdiëten. “Het Body Reset dieet is een verbetering ten opzichte van andere diëten, omdat het opgedeeld is in drie fasen van elk vijf dagen, die gemakkelijk vol te houden zijn omdat je jezelf niet uithongert.” Ook benieuwd of dit Hollywoodiaanse superdieet wat voor jou is? Wij hebben Pasternaks dieetpijlers bondig voor je samengevat.(bewerking: RdM)  
Geef deze pagina een score: 

Ontdek op wewomen
5 recepten met Comté om je gasten te verbazenExpert in het maken van risotto!
Ongewone bruidsjurkenDe mooiste kapsels van prinsessen
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
4 oplossingen om snel af te vallen aan je buik
Lekker licht koken doe je zo
Water drinken: goed voor lichaam en geest
10 minuten fitness per dag
Alle praktische tips Conditie
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken