De wewomen nieuwsbrief
Makeover Assistent: je nieuwe look
Top 5 artikelen met score
Vanavond wéér niet schat: wat als je man te vaak seks wilt?
Zwangerschaps­test: 8 tips voor het gebruik
10 ideeën om hem te verrassen
Gezond afvallen volgens je leeftijd aan 20, 30 of 50 jaar!
Miele Catwalk 2012, het defilé van de Belgische mode!

Schoonheidsslapen: Estée Lauder verbetert mythisch serum

  

 - Schoonheidsslapen: Estée Lauder verbetert mythisch serum
Wie niet goed of niet genoeg slaapt, weet dat haar huid daaronder lijdt. Ze wordt dof, grauw en vertoont vroegtijdige tekenen van veroudering. Een schoonheidsslaap is dus hoegenaamd geen fabeltje. Maar wat als je de natuur ’s nachts nog een extra handje kunt helpen? Dat was de missie van Estée Lauder, dat met Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II alweer een succesvol hoofdstuk toevoegt aan haar welbekende serumsaga.


Revoluties in beautyland: het is zowaar de specialiteit van Estée Lauder. Het cosmeticamerk begreep in 1982 als eerste dat onze huid ’s nachts de celschade herstelt die ze overdag opliep. Night Repair (toen al in het iconische kleine, bruine flesje) was bovendien niet alleen het eerste nachtelijke herstelproduct, maar ook nog eens het allereerste serum op de markt én het eerste dat het - ondertussen ingeburgerde - hydraterende element hyaluronzuur bevatte. En toch vond Estée Lauder dat je ook succesnummers moet verbeteren. Night Repair werd opgevolgd door het innovatieve Advanced Night Repair, een serum dat jaarlijks wereldwijd zo’n 4,7 miljoen keer over de toonbank ging. Omgerekend is dat - hou je vast - 9 flacons per minuut. Volgende in de succesrij was ‘Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex’, een formule die nu opnieuw (en op basis van dertig jaar wetenschappelijk DNA-onderzoek) een fikse update krijgt. Maak kennis met je nieuwe, beste huidvriend: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.

Voorkom vroegtijdige huidveroudering

Aan de basis van deze innovatie ligt een baanbrekende ontdekking. Onze huid is immers het actiefst als wij vrolijk liggen te dutten. ‘Katabolisme’, heet dat dan in medische termen. Dit belangrijke cellulaire herstelproces vindt ’s nachts plaats en helpt bij het verwijderen van celafvastoffen die celschade (en dus huidveroudering) kunnen veroorzaken. Maar - driewerf helaas - hoe ouder we worden, hoe minder vlotjes dat katabolismeproces verloopt. De natuurlijke celzuivering loopt niet meer synchroon met de nacht. Reken daar nog wat stress, slapeloze nachten en drukke dagen bij en het resultaat laat zich al raden. Juist: vroegtijdige veroudering, een doffe huid, fijne lijntjes en zelfs rimpels.


Optimaal nachtelijk herstel
Daarom komt Estée Lauder nu met een nieuwe, hoogtechnologische formule op de proppen. Het huidverzorgingsmerk zet voluit in op haar nagelnieuwe ChronoluxCB-technologie. Die werkt op twee belangrijke vlakken. Enerzijds zorgt een complex van actieve ingrediënten (op basis van algen- en gistextract) ervoor dat het natuurlijke katabolisme van de cellen wordt verhoogd. Zo kunnen de huidcellen efficiënter en doeltreffender presteren, waardoor je huid zich ’s nachts beter herstelt. Daarbovenop werkt Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II ook - nomen est omen - synchroniserend. Het laat, met andere woorden, onze natuurlijke klok weer juist tikken. De natuurlijke synchronisatie van het nachtelijke herstel wordt ondersteund, zodat de cellen zich weer op het juiste moment herstellen. En dat heeft zichtbare gevolgen voor je huid: die voelt onmiddellijk gehydrateerd aan en gaat er na vier weken jonger, stralender en egaler uitzien. Lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar en bovendien wordt de huid ook versterkt om toekomstige schade te voorkomen. Op die manier kan Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II de (vroegtijdige) veroudering van de huid vertragen.

Alleen voor ’s nachts?
Laat je bovendien niet misleiden door de naam van dit serum. Het is immers de bedoeling dat je het tweemaal per dag aanbrengt. ’s Nachts optimaliseert het de herstelfuncties, maar ook overdag springt Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II in de bres voor je huid. Dankzij een indrukwekkende cocktail van antioxidanten en een antipollutietechnologie versterkt het serum de huid en helpt het haar te beschermen tegen negatieve omgevingsinvloeden (denk: vrije radicalen) en zichtbare schade door ozon, vervuiling en uv-stralen te verminderen. Daarnaast blijft Estée Lauder trouw aan haar roots: ook deze versie van Advanced Night Repair bevat een hoge concentratie hyaluronzuur, waardoor de huid ogenblikkelijk en intens gehydrateerd en verzacht wordt. Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II is trouwens geschikt voor alle leeftijden en huidtypes, en ook hier geldt het credo: ‘Hoe vroeger je start met smeren, hoe langer je huid jong blijft’. ’t Is maar dat je het weet.

> Volgende: slimme tips van make-up artists voor een frisse, gehydrateerde huid met mooie highlights.
 
Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II van Estée Lauder is te koop vanaf 1 augustus, in de parfumerie. Adviesprijzen: 78,63 euro (30 ml) – 112,76 euro (50 ml).
 
  

Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Estée Lauder verbetert mythisch serum
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Essentiële verzorging om mooi te zijn
Hoe kies ik mijn antirimpelcrème?
Goede gewoonten om je huid jeugdig te houden
Zo maak je een strik-dot
Alle praktische tips Beauty
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken