Bikinlijn ontharen: volledig of ideeën om je bikinilijn te ontharen

 
Kies hoe je je bikinilijn wilt ontharen
In dit artikel
Kies hoe je je bikinilijn wilt ontharen

Zelfs onder vriendinnen is ontharing van je bikinilijn eigenlijk een beetje taboe of toch alleszins een onderwerp dat je niet gemakkelijk aansnijdt. Nochtans verzorgen de meeste vrouwen deze zone heel goed, alleen of in het schoonheidssalon.

De meest voorkomende ontharingsvorm op de intieme zone: het metroticket
We hebben aan een schoonheidsspecialiste, die vaak de bikinilijn onthaart, gevraagd wat de meest geliefde vorm en methode van haar cliëntes is. Je kan je schaamhaar alle vormen geven die je wilt, maar er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te doen (scheren, waxen, ontharingscrème, definitieve ontharing, ontharing met suikerpasta: steeds populairder).
Volgens onze schoonheidsspecialiste kiezen meer en meer vrouwen voor het "metroticket", dit is een volledige ontharing van de schaamlippen en deels van de schaamheuvel. Deze vorm valt in de smaak voor zijn comfort en hygiëne. Wat betreft de methode, kiezen de meeste vrouwen voor was.

Er bestaan honderden manieren om een vorm te geven aan je schaamhaar, maar we hebben voor jou de populairste op een rijtje gezet. Aan jou om te kiezen wat je het meest bevalt (of wat je partner het leukst vindt). Maar niets belet je natuurlijk om zelf iets uit te vinden!Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Hoe onthaar ik mijn bikinilijn?

 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Essentiële verzorging om mooi te zijn
Hoe kies ik mijn antirimpelcrème?
Goede gewoonten om je huid jeugdig te houden
Zo maak je een strik-dot
Alle praktische tips Beauty
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken