Beauty: onze selectie beautyproducten voor de herfst!

 
Mooie, zachte lippen
In dit artikel
Mooie, zachte lippen

Nieuw schooljaar betekent nieuwe producten. Dat betekent ook dat we een selectie moeten maken van het nieuwe aanbod. Wewomen heeft daarom voor jou een lijstje gemaakt van de beste producten. Producten die we zonder twijfel nodig hebben en die, eenmaal ze getest en goedgekeurd zijn, een ereplaats krijgen in onze make-uptas en badkamer. Spannend...

Mooie en zachte lippen

Clinique lanceerde 8 nieuwe tinten van zijn beroemde Chubby Stick. Deze lippenstiften, eenvoudig in gebruik voor dagelijkse make-up, werden echte bestsellers. De nieuwe trendy kleuren komen bovendien als geroepen om onze grijze winterdagen helemaal op te fleuren.

Met dezelippenstift hydrateer je je lippen niet enkel, maar geef je ze ook op subtiele wijze een mooie kleur. Je kunt het potlood overal meenemen en de lipstick zelfs aanbrengen zonder spiegel; hij is heel eenvoudig aan te brengen. Je kunt ook meerdere kleuren door elkaar gebruiken voor een mooi effect! In de nieuwe kleuren vind je onder andere een zacht oranje, een snoepachtig roze, een tomatenrood en een trendy paars-fuchsia. De lippenstiften hebben ook leuke namen: Curvy Candy, Oversized orange, Pudgy Poney,... Smelt jij ook al?

Chubby Stick, Clinique, €19,45.


Beautyredactie
02/11/2012
Geef deze pagina een score: 

 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Essentiële verzorging om mooi te zijn
Hoe kies ik mijn antirimpelcrème?
Goede gewoonten om je huid jeugdig te houden
Zo maak je een strik-dot
Alle praktische tips Beauty
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken