Welke panty's dragen naargelang je figuur? Modeadvies panty's kopen

 
Figuur en kleuren
In dit artikel
Figuur en kleuren

Een panty voor elk! En dat wist je waarschijnlijk al sinds panty's een echt modeaccessoire zijn geworden. Ze bestaan in overvloed, zoveel trouwens dat, afhankelijk van het materiaal of hun kleur, ze niet altijd even makkelijk bij je outfit passen. Het blijft vanzelfsprekend de bedoeling om jouw figuur er op zijn best te laten uitzien door je panty's goed te kiezen.

Maar wees gerust, wij zijn er altijd om jou te helpen! Dus of ze nu in voile zijn, met borduurwerk, halfondoorschijnend, met een Schotse ruit geprint of gestippeld, dankzij onze trendtips en advies voor je figuur, hoef je je nooit nog existentiële vragen te stellen op het moment dat je je panty, je figuur en je look op elkaar wilt afstemmen.

Kleuren
Gekleurde panty's passen voor alle vrouwen. Wanneer je kleiner bent dan een meter zestig en je wil vermijden dat je er als een tiener uitziet, dan is het vaak een goede keuze om de kleuren voor kids te vermijden. We denken dan aan roze, oranje of violet. 
Onthoud dat om de benen wat slanker te laten lijken, er niets gaat boven donkere en zware kleuren, zoals bijvoorbeeld marineblauw, bordeaux, antraciet, Engels groen. Bovendien bieden deze kleurschakeringen een mooie afwisseling voor de traditionele zwarte panty's. 
En wil je bij het eerste zonnetje elegant voor de dag komen, ga dan voor panty's in voile. Het voordeel is dat ze fantastisch bij tal van zomeroutfits passen.Moderedactie
28/11/2013
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Mode: Welke panty's voor mijn figuur?
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Hoge hakken voor beginners
Go short: shortjes met zomerse flair
Het juiste rokje voor elk figuur
Kledingmaten omrekenen: welke maten komen overeen?
Alle praktische tips Mode
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken