Onze geschenktips voor kerst: juwelen!

 
Ketting van Olivia Hainaut
In dit artikel
Ketting van Olivia Hainaut

Vrouwen blijven nooit onverschillig bij een klein doosje juwelen! Ontdek enkele prachtstukken in dit artikel en geef je wederhelft de kans om je te verrassen met een wondermooie ketting, armband of paar oorbellen.

En dat komt nu net goed uit: in België zijn er heel wat getalenteerde juwelenontwerpers. Onze redactie geeft je een kleine selectie van de vrouwelijkste stukken. Ga op een glamoureuze wijze door de feestdagen!

Voor deze Brusselse ontwerpster is het juweel een paruur dat de vrouw mooier maakt. Haar juwelen zijn vaak imposant, zijn voor de sterke vrouw en staan symbool voor levensvreugde, zelfzekerheid, schoonheid en een persoonlijkheid. Een vrouw, een juweel, meer is niet nodig!

Olivia Hainaut houdt vooral van parels en van vrouwelijkheid. Ze houdt van het contrast tussen zwart en wit en combineert graag verschillende materialen. Barokke of halfedele parels, bergkristallen, hoorn, hout, metaal, glas, leer, hars,... Ze volgt geen enkele regel, enkel haar eigen hart en instinct. Ze creëert juwelen die gevoelig en rock-'n-roll zijn op hetzelfde ogenblik. Haar creaties zijn glamoureus, vernieuwend en hebben net voldoende bling. Voor haar laatste collectie heeft ze haar inspiratie gezocht in de jaren 20. We vinden stras, pailletten, lovertjes en natuurlijk parels terug in haar ontwerpen.

Olivia Hainaut werkt in haar atelier dat in direct contact met de winkel staat. Het is een ruimte waar haar creaties verkocht worden en waar de nieuwsgierigsten onder ons ook een oogje kunnen werpen in de coulissen om te zien hoe ze te werk gaat.

Op deze afbeelding zie je een fijne sjaal/ketting in de stijl van de jaren 20. Zwart leder met grijze kristallen. Prijs: €275.
Bestaat ook in wit leder.

Het adres: Olivia Hainaut, Overwinningsstraat 194 A,1060 Brussel

Website:
www.oliviahainaut.com
Moderedactie
11/12/2012
Geef deze pagina een score: 

Overzicht van het artikel Onze geschenktips voor kerst: juwelen!
 
Artikel Orakel
Je artikel van de dag
Laatst op wewomen… 05/01/2018
Tips & tricks
Hoge hakken voor beginners
Go short: shortjes met zomerse flair
Het juiste rokje voor elk figuur
Kledingmaten omrekenen: welke maten komen overeen?
Alle praktische tips Mode
 

Volg ons...

... in je mailbox
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes op wewomen.
  OK
... op sociale netwerken